+
Anna Karin Wallberg, ny kommunikationschef hos Sveriges Allmännytta.
 • Sveriges Allmännytta rekryterar

  PUBLICERAD 2019-05-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-08 15:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sveriges Allmännytta, tidigare SABO, rekryterar Anna Karin Wallberg som ny kommunikationschef.

  – Jag ser verkligen fram emot att arbeta med bostadsfrågor igen. Allmännyttiga bostadsföretag har så mycket att vara stolta över och det vill jag vara med och lyfta fram genom en vass kommunikation och opinionsbildning, säger Anna Karin Wallberg, kommunikationschef Sveriges Allmännytta.

  Anna Karin har över 20 års erfarenhet av kommunikation och är utbildad samhällsplanerare i grunden. Hon kommer senast från egen verksamhet där hon arbetat med strategisk rådgivning åt företag inom den europeiska energibranschen och nordiska försäkringsbranschen.

  – Anna Karin Wallberg har lång och gedigen erfarenhet från kommunal sektor, samhällsbyggnadsfrågor, opinionsbildning, strategisk kommunikation och politik. Det är värdefulla erfarenheter som behövs för att visa att vi lever upp till vårt nya namn, säger Anders Nordstrand, Vd på Sveriges Allmännytta.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived