+
Patrik Lindström, affärsområdeschef för Projektutveckling. Bild: Serneke
 • Serneke slår ihop affärsområden

  PUBLICERAD 2019-05-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-14 15:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Serneke effektiviserar sin organisation och slår ihop affärsområden Projektutveckling och Fastighet. Det nya området samlas under det förenade namnet Projektutveckling. I samma veva blir Patrik Lindström, tidigare vd för Projektutveckling, ny affärsområdeschef för det nya affärsområdet. Krister Johansson, tidigare vd för Fastighet, blir vice affärsområdeschef.

  – De tidigare affärsområdena Projektutveckling och Fastighet har i stora delar haft gemensamma processer. Genom sammanslagningen skapar vi en tydlig organisation med bättre resursutnyttjande och möjlighet att nyttja den samlade kompetensen i hela vår organisation, säger Patrik Lindström, affärsområdeschef för Projektutveckling.

  Ingen personal sägs upp i samband med sammanslagningen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived