+
 • Savills IM acquires Helsingborg retail property

  PUBLICERAD 2019-05-11 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-05-11 21:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Savills IM, on behalf of its fund Savills IM Nordic III – Retail has acquired a retail property in central Helsingborg. The property has a total LFA of 7,800 sq.m. and is located at Kullagatan and entails shops, restaurants and a gym.

  “The Nordic retail market is favoured by a stable GDP growth, low unemployment and growing household consumption which in turn favours retail. The trend is that both local and international brands wish to open in the region. The ongoing transformation of retail creates an uncertainty among many investors which leads to a favourable pricing of retail properties,” Peter Broström, Head of Nordics at Savills IM comments.

  Following the transaction, the fund owns seven retail properties in Sweden. It has reached half its target size of EUR 500 million in property value

  Fastighetsnytt

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived