+
Mektagonen. Bild: Newsec
 • Newsec gör stor uthyrning i Göteborg

  PUBLICERAD 2019-05-27 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-27 15:18

  Textstorlek

  Dela med andra

  Newsec har, på uppdrag av Alecta, tecknat ett hyresavtal med DB Schenker i fastigheten Mektagonen, i Göteborg. Uthyrningen avser totalt 8000 kvadratmeter.

  Mektagonen byggs för tillfället ut med 10 000 kvadratmeter för kontor och butiker, där DB Schenkers förhyrning täcker hela kontorsytan. Willys har vid tidigare tillfälle tecknat hyresavtal för 2000 kvadratmeter butiksyta i fastigheten.

  – Vi väljer nu att samlokalisera våra kontor i city och Mölndal för att flytta vår verksamhet till Mektagonen. Här får vi bra och moderna lokaler i ett starkt läge med tillgång till hög servicegrad och goda kommunikationer, säger Bengt-Arne Björk, vd, DB Schenker Properties.

  Fastigheten Mektagonen omfattar idag omkring 34 000 kvadratmeter. Sedan tidigare inhyser fastigheten verksamheter som till exempel hotell, restaurang och pub.

  – Vi är stolta över att återigen ha genomfört en stor uthyrning. Tack vare gott samarbete och ett starkt team har Newsec kunnat leverera ett undertecknat avtal redan ett drygt år innan inflyttning, säger Marie Eriksson, uthyrningsansvarig, Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

  Hyresavtalet med DB Schenker löper på i tio år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived