+
Lyckobrunnen. Bild: NCC
 • NCC säljer logistik till M&G Real Estate

  PUBLICERAD 2019-05-24 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-24 15:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  NCC avyttrar logistikprojektet Lyckobrunnen i Brunna, i Upplands-Bro, till kapitalförvaltaren M&G Real Estate. Affären uppgår till totalt 190 miljoner kronor.

  – Vi är glada över att M&G valt att investera i Brunna. Den växande e-handeln driver efterfrågan på fler attraktiva och hållbara logistikfastigheter där vi fortsatt tänker vara en ledande aktör, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef NCC Property Development.

  Fastigheten omfattar runt 12 800 kvadratmeter och är i nuläget fullt uthyrd till företagen Orvelin Group, Cosentino och Engelmanns.

  – Vi är väldigt glada över att förvärva denna nyutvecklade logistikfastighet för vår pan-europeiska corefond M&G European Property Fund. I dagens marknad när större logistikportföljer handlas med premie föredrar vi att förvärva logistikfastigheter styckesvis för att leverera högre avkastning till våra investerare, säger Thorsten Slytå, Nordenchef på M&G Real Estate.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived