+
Bild: Skanska
 • Logicenters köper av Skanska i Helsingborg

  PUBLICERAD 2019-05-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-08 14:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Logicenters har tecknat avtal med Skanska om utveckling och förvärv av en ny logistikanläggning i Helsingborg. Köpeskillingen uppgår till runt 240 miljoner kronor.

  – Vi är mycket glada över försäljningen. Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Logicenters då vi tillsammans utvecklar över 50 000 kvadratmeter lokalyta på övriga platser i landet, säger Henrik Ahnström, chef Projektutveckling på Skanska Fastigheter Göteborg.

  Den nya anläggningen kommer omfatta totalt 30 150 kvadratmeter och beräknas stå färdig i början av 2020. Hyresavtal har tecknats med PostNord TPL och fastigheten kommer anpassas för att tillgodose bolagets verksamhet.

  – Helsingborg är en av Sveriges knutpunkter när det gäller logistik, vilket gör oss glada över att investera i en anläggning här. Vi är väldigt stolta över samarbetet med Skanska, vilket ger oss möjligheten att bredda vår portfölj i hela Sverige, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

  Tillträde sker vid färdigställandet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived