+
The Point. Illustration: Comotion
 • Holy Greens öppnar i The Point

  PUBLICERAD 2019-05-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-22 14:00

  Textstorlek

  Dela med andra

  Holy Greens etablerar en ny restaurang i kontorshuset The Point på Hyllie, i Malmö. Den nya restaurangen öppnar i april 2020.

  –  Det känns fantastiskt roligt att vi har fått möjligheten att öppna en restaurang på Hyllie. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som både vi och Annehem står för, säger David Egonson, vd och medgrundare på Holy Greens.

  Övriga hyresgäster är bland annat Regus, DNB Bank och Quality Hotel View. Annehem Bygg & Projekt, dotterbolag inom Peab Projektutveckling, ansvarar för utvecklingen av fastigheten.

  –  Vi är mycket glada över att kunna välkomna Holy Greens till en av de bästa ytorna i The Point. Deras verksamhet blir ett bra komplement till den service Quality Hotel View erbjuder och kommer ge ett stort mervärde till The Points hyresgäster, säger Pia Andersson, vd på Annehem.

  The Point och det intilliggande hotellet Quality Hotel View ägs gemensamt av Peab och Volito.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived