+
Sue Clark, blivande projektledare med inriktning mot hållbarhet på Tengbom.
 • Hållbarhetsexpert till Tengbom

  PUBLICERAD 2019-05-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-29 13:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tengbom rekryterar Sue Clark som rådgivare och expert inom hållbarhet. Sue tillträder sin nya roll den 19 augusti.

  – Hållbarhet är komplext och det finns för många aspekter för enbart en person att hantera. Därför behöver man arbeta i grupper och där är jag personen som kan styra diskussionen, samla experter och fokusera på enskilda utmaningar, säger Sue Clark.

  Sue Clark kommer senast Sweden Green Building Council där hon haft titeln Chef Internationella Program och arbetat som hållbarhetsexpert.  Hennes titel på Tengbom blir Projektledare med inriktning mot hållbarhet.

  – Jag är otroligt stolt och glad över att få Sue Clark som kollega och vapendragare i miljö- och hållbarhetsfrågor. Jag ser väldigt ljust på vårt samarbete och hur hon med sin expertis spetsar till vår kompetens inom hållbarhet, säger Ivana Kildsgaard, hållbarhetschef på Tengbom.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived