+
 • Cibus förvaltningsresultat 7,6 MEUR

  PUBLICERAD 2019-05-15 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2019-05-15 15:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Cibus Nordic Real Estates hyresintäkter uppgick till 12,7 miljoner euro i det första kvartalet medan förvaltningsresultat landade på 7,6 miljoner euro.

  Bolaget, som är inriktat på fastigheter med hyresgäster från dagligvaruhandeln i Finland, redovisar inga jämförelsesiffror då de första fastigheterna tillträddes för drygt ett år sedan.

  – Marknadsläget i Finland är fortsatt bra. Det finns fortfarande gott om potentiella fastigheter att köpa och vi utvärderar kontinuerligt nya uppslag. Finland har stark ekonomi och intresset att uppföra och driva dagligvarubutiker är stort, skriver bolagets nya vd Sverker Källgården i rapporten.

  Han fortsätter:

  – Jag har träffat många transaktionsmäklare i Sverige för att presentera mig och meddela vår närvaro. Vi har i dagsläget inget beslut att investera i Sverige men vi följer marknaden och ser en potential att på sikt ta klivet in i Sverige.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived