+
Bild: Arwidsro
 • Arwidsro förvärvar i Norrtälje

  PUBLICERAD 2019-05-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-10 13:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  Arwidsro Samhällsfastigheter förvärvar kvarteret Brädgården 1 i Norrtälje Hamn, ett projekt utvecklat av Index Residence. Projektet omfattar ett äldreboende med totalt 80 bostäder och planeras vara färdigställt till våren 2021. Utöver bostäder byggs även ett nytt parkeringsgarage och tre lokaler i markplan.

  Största hyresgäst blir Humana som kommer driva verksamheten för äldreboendet. Omsorgsbolaget har även medverkat vid utformningen av byggnaden.

  – Vi är glada över att nu komma igång med vårt första projekt. Index har gjort ett utmärkt arbete i utvecklandet av Norrtälje hamn och vi ser med detta möjligheter att kunna fortsätta utveckla samhällsfastigheter i Norrtälje med omnejd, säger Tobias Kjellin, Affärsområdesansvarig på Arwidsro Samhällsfastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived