+
 • Acrinova planerar köp i Trelleborg

  PUBLICERAD 2019-05-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-05-22 15:34

  Textstorlek

  Dela med andra

  Acrinova planerar köp av tre kommersiella fastigheter i Trelleborgs kommun. De berörda fastigheterna är Trävaren 3, Lavetten 38 samt Trävaran 12.

  Affären sker genom förvärv av samtliga aktier i Tommarps Fastighets Aktiebolag och Fastighets AB Lavetten 38 samt 50 procent av aktierna i Fastighets AB Trävaran 12. Säljare är Malmöhus Invest. Den totala köpeskillingen är fastställd till cirka 8,9 miljoner kronor.

  Trävaran 3 är i nuläget uthyrd till Byggmax och Trävaran 12 huserar en sportanläggning med gym och padelbanor. Lavetten 38 är idag tom.

  – Acrinova befinner sig idag i tillväxt och vår ambition är att under kommande år kraftigt expandera vår närvaro och vårt fastighetsbestånd i södra Sverige. Genom detta beslut av fastighetsförvärv kommer vi väsentligt utöka vårt bestånd i Trelleborgs kommun, säger Ulf Wallén, vd på Acrinova.

  Beslutet om förvärvet fattades av bolagets styrelse under onsdagen och kommer ske förutsatt att det godkänns i en extra bolagsstämma.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived