+
Fastigheten Kranen 2 i Dockan Malmö. Bild: Wihlborgs
 • Wihlborgs hyr ut i Malmö

  PUBLICERAD 2019-04-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-29 14:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs hyr ut ytterligare 1700 kvadratmeter i fastigheten Kranen 2 till polisutbildningen på Malmö universitet. Sedan tidigare har Malmö universitet tecknat hyresavtal om totalt 9000 kvadratmeter i fastigheten.

  Polisutbildningen vid Malmö universitet kommer flytta in i de nya lokalerna i augusti i år. Inför flytten kommer Wihlborgs genomföra en omfattande ombyggnad av lokalerna för att möta behovet av ytor för bland annat forskning, skjutbanor och garage för polisfordon. De tillkommande lokalerna står klara första januari 2020.

  – Det känns naturligtvis bra att vi kan bidra till att tillgodose universitetets behov av ytterligare ytor i samma fastighet. Att få funktionella lokaler koncentrerade till en plats är förstås en styrka och vi ser fram emot att välkomna polisutbildningen till Dockan, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

  Utöver de ytor som Malmö universitet hyr finns det utvecklingsmöjligheter för ytterligare 7000 kvadratmeter i fastigheten.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived