+
Mehmet Ruusuvirta och Isabella Andersson, nya affärsområdeschefer på Citycon.
 • Två nya chefer till Citycon

  PUBLICERAD 2019-04-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-08 15:02

  Textstorlek

  Dela med andra

  Citycon utser Isabella Andersson och Mehmet Ruusuvirta till nya affärsområdeschefer på bolaget.

  Isabella har en gedigen erfarenhet inom fastighetsutveckling och kommer närmast från Thon Property. I sin roll som affärsområdeschef kommer hon att vara ansvarig för den strategiska utvecklingen av affärsområdets ingående köpcentrum.

  – Vi välkomnar Isabella som ny affärsområdeschef hos Citycon. Isabella kommer med sin kompetens och erfarenhet att bidra till en långsiktig och framgångsrik utveckling av våra köpcentrum, säger Magnus Bergman, operativ chef på Citycon.

  Mehmet har arbetat på Citycon sedan 2014 och har haft en rad olika roller sedan dess, bland annat som centrumchef och Asset Manager för Kista Galleria.

  – Jag är extra glad att vi kan befordra talanger internt. Mehmet har utvecklats enormt under sina år på Citycon och jag ser fram emot att följa hans framsteg även i fortsättningen, avslutar Magnus Bergman, operativ chef på Citycon.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived