+
Tobias Bjurling, ny ekonomi- och finanschef i Sveviakoncernen.
 • Tobias Bjurling ny CFO på Svevia

  PUBLICERAD 2019-04-23 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-23 11:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tobias Bjurling har utsetts till ny ekonomi-och finanschef på Svevia. Han efterträder Åsa Neving, som gått över till rollen som CFO på Bravida.

  – Det ska bli en rolig utmaning att som CFO få utveckla den finansiella styrningen på ett av de främsta företagen i Sverige inom drift, beläggning och anläggning. Svevias starka finansiella ställning i kombination med specialiseringen att bygga och sköta om vägar känns mycket spännande, säger Tobias Bjurling.

  Tobias kommer senast från rollen som chefscontroller i Bonavakoncernen. Han tillträder sin nya tjänst under tredje kvartalet 2019.

  – Jag är mycket glad att vi kan välkomna Tobias Bjurling till Svevia och till vår koncernledning. Hans gedigna ekonomiska erfarenhet och profil passar väl in i Svevia och den fas bolaget befinner sig i, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef på Svevia.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived