+
Fredrik Alvarsson. Foto: CA Fastigheter.
 • SHH startar samhällsfastighetsbolag

  PUBLICERAD 2019-04-10 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-04-10 09:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  SHH, som i dagsläget jobbar med bostadsutveckling, breddar verksamheter och startar ett nytt affärsområde inom samhällsfastigheter. Fredrik Alvarsson, närmast från CA Fastigheter, blir vd för det nya bolaget.

  Det nya bolaget, SHH Samhällsfastigheter AB, kommer att fokusera på projektuveckling av samhällsfastigheter över hela landet, initialt med fokus på vård- och omsorgsfastigheter.

  I dagsläget pågår produktion av ett äldreboende i Masmo, Huddinge i södra Stockholm om totalt 79 lägenheter, och under året planeras ytterligare två nya äldreboendeprojekt i Stockholmsregionen.

  Fredrik Alvarsson kommer senast från CA Fastigheter där han var vd. Han har tidigare bland annat jobbat på Hemsö. Från och med den 1 maj kommer han också att ingå i ledningsgruppen.

  – Behovet är stort av bland annat vård- och omsorgsfastigheter och SHH tar nu ett stort steg för att bli en aktör inom samhällsfastigheter, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef SHH Bostad.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived