+
Ingalill Berglund.
 • Nya ledamöter och ordförande i Stenvalvet

  PUBLICERAD 2019-04-10 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-04-10 09:40

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stenvalvet valde vid sin årsstämma in fyra nya ledamöter, samt ny styrelseordförande. Ingalill Berglund, Marie Giertz, Ann Grevelius och Hans Rydstad tar plats i styrelsen.

  Som ny ordförande valdes Dag Klackenberg, som suttit i styrelsen sedan i januari. Han efterträder Christina Rogestam som varit ledamot i styrelsen sedan bildandet i april 2010.

  Klackenberg har bland annat varit vd för Svensk Handel, styrelseordförande för Atrium Ljungberg och Vattenfall, diplomat och riksdagsledamot för Moderaterna.

  Ingalill Berglund som tar plats i styrelsen har tidigare varit vd på Atrium Ljungberg och innehaft ledande befattningar på Skolfastigheter i Stockholm. Idag har Ingalill bland annat styrelseuppdrag i Axfast, Veidekke och Kungsleden.

  Utöver dessa ledamöter kvarstår Thomas Holm i styrelsen. Han är idag vice vd på Svenska Handelsfastigheter.

  – Den nya styrelsen har en tydlig ambition att fortsatt låta Stenvalvet växa genom förvärv och förädling av den befintliga fastighetsportföljen. Nu har vi en väl sammansatt styrelse för det uppdraget, med ledamöter som har mångårig fastighets- och finanserfarenhet, säger Dag Klackenberg.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived