+
Visionsbild: Wester + Elsner Arkitekter /TMRW
 • Ny samverkanspartner för Mörby Centrum

  PUBLICERAD 2019-04-15 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-15 15:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skandia Fastigheter har tecknat samverkansavtal med TL Bygg avseende den kommande etappen i ombyggnationen av Mörby Centrum, blivande Danderyds Centrum.

  – TL Byggs organisation med stor erfarenhet av projekt med kvarsittande hyresgäster både i handel och kontor tillför ett stort mervärde till genomförandet av detta komplexa projekt, säger John Walters, Projektchef på Skandia Fastigheter.

  Avtalet avser i huvudsak ombyggnation av centrumområdets Hus 3 med tillhörande kontor, handel och garage. Fastigheten omfattar totalt 38 000 kvadratmeter fördelat på sju våningsplan.

  – Vi är väldigt glada över att Skandia Fastigheter har valt oss som samverkanspartner i ombyggnationen av Mörby Centrum. Det är ett riktigt prestigeuppdrag vi tilldelats, med tanke på projektets art och omfattning, som vi nu tar oss an med stor stolthet, säger Tomas Sahlström, Affärschef på TL Bygg.

  Ombyggnationen påbörjades i februari och beräknas pågå under cirka tre år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived