+
pengar sedlar Bild: Riksbanken
 • NP3 köper och bygger i norr

  PUBLICERAD 2019-04-30 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-30 16:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  NP3 Fastigheter har förvärvat fyra industrifastigheter på tre orter till ett underliggande fastighetsvärde om 43 miljoner kronor. Dessutom kommer bolaget uppföra en ny industrifastighet för 55 miljoner kronor.

  Två av de förvärvade fastigheterna är belägna i Sundsvall och de resterande två ligger i Timrå respektive Skellefteå. Fastigheterna är helt uthyrda och omfattar sammanlagt 6 250 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet uppgår till 4,8 miljoner kronor.

  Den nya industrifastigheten kommer uppföras i Timrå och omfattar 4500 kvadratmeter. Ett 10-årigt hyresavtal har tecknats med Roplan Machining AB för fastigheten. Det årliga hyresvärdet ligger på 4,4 miljoner kronor. Projektet beräknas vara färdigställt i början av 2020. I väntan på tillträde kommer Roplan hyra den andra, nyligen förvärvade, fastigheten i Timrå.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived