+
3D Bild: Tengbom arkitekter
 • Midroc bygger i Kävlinge

  PUBLICERAD 2019-04-30 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-30 14:37

  Textstorlek

  Dela med andra

  Midroc Properties uppför Coops nya butik i Kävlinge. Butiken kommer få en yta på runt 2800 kvadratmeter och beräknas slå upp portarna under sommaren 2020.

  – Vi ser verkligen fram emot att återvända till Kävlinge med en ny modern butik. Den nya butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge med liv och rörelsen runt om, säger Martin Runquist, Försäljning- och Driftchef Syd, Coop.

  Butiken kommer få ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden, som beräknas vara färdig år 2028. Stationsstaden kommer även inhysa bostäder för drygt 3000 människor, ett nytt kommunhus och ett badhus.

  – Vi är glada att Coop såg möjligheterna med det attraktiva läget som vi kunde erbjuda. Stationsstaden är ett samarbete mellan Kävlinge kommun och andra fastighetsutvecklare, där vi är med och skapar rätt förutsättningar för en hållbar, genuin och modern stadsdel, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc Properties.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived