+
Bild: Malmö stad
 • MG Real Estate utvecklar i Malmö

  PUBLICERAD 2019-04-24 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-04-24 16:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Malmö stad godkänner en markreservation till MG Real Estate för 50 000 kvadratmeter tomtyta i Malmö Industrial Park, Norra hamnen.

  Malmö stad uppger i ett pressmeddelande att MG Real Estate är den första utomnordiska aktör som ges en markreservation i området.

  MG Real Estate etablerar just nu ett skandinaviskt dotterbolag. I Norra Hamnen vill bolaget på en cirka 50 000 kvadratmeter stor tomtyta bygga sin logistik- och kontorsanläggning med lagerbyggnader och tillhörande anläggningar för uthyrning.

  – MG Real Estate har redan varit framgångsrika i Danmark i snart tre år. Framgångarna och efterfrågan från våra kunder gör att vi vill expandera i resten av Norden, mer specifikt i Sverige. Med vår markreservation i Malmö Industrial Park visar vi våra kunder att det här är ett utmärkt strategiskt läge för deras verksamheter, säger Anton Van Vlerken, Chief Country Officer i Nederländerna och Norden, MG Real Estate.

  Markreservationen är resultatet av ett samarbete mellan Malmö stad och Invest in Skåne. Utvecklingen av Malmö Industrial Park sker i samverkan med Copenhagen Malmö Port (CMP).

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived