+
 • Malmö Cityfastigheter hyr ut

  PUBLICERAD 2019-04-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-02 17:18

  Textstorlek

  Dela med andra

  Malmö Cityfastigheter har tecknat åtta nya hyresavtal i Arbetsförmedlingens gamla lokaler på Storgatan, i Malmö. I nuläget återstår endast cirka 250 kvadrameter.

  Arbetsförmedlingen och ytterligare en hyresgäst övergav cirka 3000 kvadratmeter i kvarteret Gamen. Nya hyresgäster blir ledningen för arbetsförmedlingen, Blocksettle, Konsensus, Poolarna, Nordica assistans, Lideta, Mamma Mia och Vårdförbundet. Inflyttning sker etappvis mellan 1 januari till 1 september.

  – Efterfrågan på kommersiella lokaler inom Malmö Cityfastigheter geografiska område, är fortsatt stabila. Vilket är glädjande för oss eftersom vi är inne i en intensiv investeringsfas. Det är fantastiskt att lyckas fylla upp på så kort tid, vi ser det som ett kvitto på att vi lever upp till vårt goda rykte, säger Christian Dahlman, vd på Malmö Cityfastigheter.

  Redaktionen

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived