+
Ingela Lindh. Bild: Svensk Byggtjänst
 • Ingela Lindh ny ordförande i Svensk Byggtjänst

  PUBLICERAD 2019-04-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-10 13:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Ingela Lindh har utsetts till ny styrelseordförande i Svensk Byggtjänst. Dessutom stärks styrelsen med två nya namn, Christoffer Börjesson från Fastighetsägarna och Per-Olof Nilsson från Bravida.

  – Ingela är ett väldigt starkt namn i samhällsbyggnadssektorn. Hennes breda och gedigna erfarenhet från näringsliv, allmännytta och politik blir ett riktigt bra tillskott till Svensk Byggtjänsts styrelse, säger Magnus Höij, förbundsdirektör Innovationsföretagen och medlem i valberedningen.

  Ingela är i grunden arkitekt och kommer senast från Stockholms stad där hon varit stadsdirektör och direktör på Stadsbyggnadskontoret. Hon efterträder Ola Månsson, vd på Installtörsföretagen, som nu tar plats i valberedningen.

  – Jag ser fram emot att tillsammans med vd Urban Månsson, medarbetare och övriga styrelsen driva Svensk Byggtjänst framåt i en föränderlig och spännande fas för svensk byggsektor, säger Ingela Lindh.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived