+
Stockholms stadshus. Foto: Sverrir Thór Stockholms stadshus. Foto: Sverrir Thór
 • Convendum växer i Stockholm

  PUBLICERAD 2019-04-25 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-25 13:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  Convendum har tecknat två nya hyresavtal om totalt 11 200 kvadratmeter i Stockholm. Bolaget utökar sin etablering i Umami Park, i Sundbyberg och hyr ytterligare 6200 kvadratmeter. Dessutom etablerar bolaget en ny enhet om 5000 kvadratmeter på Kungsholmen.

  Utökningen i Umami Park kommer ge möjlighet för nytt konferenscenter, företagsbostäder med en tillhörande lounge och Big Office. Totalt omfattar uthyrningen fyra våningsplan med kontors-och konferensytor samt 75 företagsbostäder. Convendum hyr nu en totalyta om 11 200 kvadratmeter på platsen.

  – Utvecklingen av Umami Park fortsätter enligt plan och Convendums innovativa kontors- och boendelösningar kommer att bidra till helt nya möjligheter för samverkan och utveckling här, vilket är fantastiskt trevligt, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam.

  Uthyrningen på Kungsholmen markerar etableringen av Convendums fjortonde co-working enhet i Sverige. Areim hyr ut totalt 5000 kvadratmeter i fastigheten Brädstapeln.

  – Convendum är ett spännande företag och ett bra tillskott till våra hyresgäster i huset. Vi har några ytor kvar att hyra ut och diskuterar med flera intresserade potentiella hyresgäster, säger Erik Ullsten, fastighetsansvarig hos fastighetsägaren Areim.

  Bolaget planerar totalt 20 etableringar i landet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived