+
 • Hyr ut 4200 kvadratmeter i Göteborg

  PUBLICERAD 2019-04-23 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-23 10:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  Novi Real Estate har, inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag åt SEB Trygg Liv, tecknat tre nya hyresavtal i Göteborg under det första kvartalet. Hyresgästerna är Göteborgs Universitet, Cerner Sweden och Adecco.

  Avtalen omfattar sammanlagt runt 4200 kvadratmeter. Göteborgs Universitet utökar sin etablering i fastigheten Inom Vallgraven 40:14 med cirka 1900 kvadratmeter. Cerner utökar sin nuvarande uthyrning i fastigheten Gullbergsvass 1:2, på Lilla Bommen, med runt 1000 kvadratmeter. Till sist blir Adecco ny hyresgäst i fastigheten Nordstaden 25:23 och hyr cirka 700 kvadratmeter.

  – Det finns fortsatt en stor efterfrågan på centralt belägna, moderna och flexibla lokaler. Vi är både stolta och glada över att ha kunnat erbjuda våra nya kunder dessa ytor”, säger Jimmy Ronstad, Regionchef på Novi Real Estate.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived