+
Ingrid Gyllfors är ny ordförande för Studentbostadsföretagen. Bild: Olof Holdar
 • Gyllfors ny ordförande på Studentbostadsföretagen

  PUBLICERAD 2019-04-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-29 15:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Ingrid Gyllfors har valts till ny ordförande för Studentbostadsföretagen. Hon är idag vd på Stockholms studentbostäder och har suttit i Studentbostadsföretagens styrelse sedan 2015.

  – Jag blev väldigt glad när jag fick frågan, jag tycker att vi arbetar med viktiga frågor som jag gärna vill vara med och påverka. Studentbostaden är för många unga en förutsättning att kunna förverkliga sina studiedrömmar, säger Ingrid Gyllfors.  

  – Jag är mycket glad att Ingrid Gyllfors valts till ny ordförande. Hennes engagemang och kompetens kommer att vara en stor tillgång för föreningen, säger Stina Olén, vd för Studentbostadsföretagen.

  Vidare valdes även Simon Helmér från Studentbostäder Linköping AB in som ny ordinarie ledamot och vice ordförande. Marit Appelgren från Byggvesta Fastighetsförvaltning AB och Magnus Paulsson från SGS Studentbostäder valdes in som nya suppleanter. Henrik Krantz från AF Bostäder och Charlott Kroon från Skövdebostäder omvaldes som ordinarie ledamöter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived