+
Bild: Diös
 • Diös hyr ut till Pinchos i Åre

  PUBLICERAD 2019-04-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-18 08:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös Fastigheter hyr ut till Pinchos vid Åre Torg. Restaurangkedjan kommer utveckla verksamheten med ett nytt koncept som innehåller både restaurang och hotell. Inflyttning och nyöppning sker i november 2019.

  – Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Pinchos lokaler för sin etablering mitt i Åre och bidra till bolagets utökade verksamhet med satsning på hotell, säger Johan Fryksborn, affärschef på Diös Östersund/Åre.

  – De två verksamheterna kommer komplettera varandra bra; Pinchos med sitt härliga koncept och hotellet som ska bjuda in till prisvärt boende mitt i byn. Vi ser fram emot att påbörja vår rekrytering inom kort, säger Rikard Öhrbom, Pinchos.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Nyheter ortsvis

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived