+
Tobias Rönnberg, Elias Söderström och Jonatan Westerblom. Bild: Citycon
 • Citycon rekryterar tre

  PUBLICERAD 2019-04-24 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-24 10:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Citycon utökar inom uthyrning och rekryterar Tobias Rönnberg, Elias Söderström och Jonatan Westerblom. Samtliga kommer att arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i bolagets nio svenska köpcentrum.

  – Vi är glada att kunna utöka vår uthyrningsgrupp med ett starkt tillskott av ny energi och kompetens. De nya uthyrningsansvariga blir en viktig tillgång i arbetet med att förvalta och utveckla våra köpcentrum, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

  Tobias Rönnberg kommer senast från rollen som konsult på HUI. Elias Söderström har närmast haft tjänsten som analytiker på Cushman & Wakefield. Jonatan Westerblom har tidigare arbetat på The Retail Headquarters.

  Elias tillträder i slutet av april, medan Tobias och Jonatan börjar i maj.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived