+
Carl Reitz, Louise Tjeder och Fredrik Hammarbäck förstärker organisationen på Bonava. Foto: Olle Hallberg
 • Bonava förstärker organisationen

  PUBLICERAD 2019-04-24 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-04-24 14:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Bonava har utsett Carl Rietz till Senior Vice President för den nya funktionen Processes & Technology. Bolaget förstärker även organisationen med en ny IR-chef och presschef.

  Carl Rietz har bred erfarenhet från andra industrier och positioner. Han har bland annat varit COO på Volvo Buses Mexico SA, affärsenhetschef på Kemira Oy och senast som vd där han genomdrivit mindre bolagssammanslagningar. Carl tillträder sin nya roll den 1 september.

  – Vi arbetar ständigt med att utveckla oss och förändra branschen. Det är därför glädjande att kunna välkomna Carl Rietz till Bonava, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava.

  Louise Tjeder har rekryterats som ny IR-chef. Hon kommer närmast från Ambea där hon var chef för strategi och investerarrelationer. Louise tillträdde sin nya tjänst i mitten av april.

  Fredrik Hammarbäck blir ny presschef med ansvar för public affairs och tillträder den 2 maj. Han kommer senast från Röda Korset där han varit pressansvarig.

  – Vår strategi skiljer sig från andra aktörer och det vill vi kommunicera med investerare och journalister. I det arbetet är IR-chefen och presschefen två nyckelroller. Därför är vi glada att Louise Tjeder och Fredrik Hammarbäck ansluter till Bonava, säger Ann-Sofi Danielsson, CFO på Bonava.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived