+
 • Allianz Real Estate öppnar kontor i Stockholm

  PUBLICERAD 2019-04-15 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-04-15 15:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Allianz Real Estate planerar att stärka sin närvaro i Norden och bygga vidare på sin portfölj. Som ett led i detta öppnar man nu ett kontor i Stockholm som kommer att ledas av Jenny Lindholm.

  Det nya kontoret planeras att öppna i augusti och kommer att ledas av Jenny Lindholm som närmast kommer från rollen som transaktionschef på Nyfosa.

  Senaste förvärvet i Norden för Allianz var en logistikportfölj bestående av 8 fastigheter i Sverige och Danmark värda över 4 miljarder kronor. Ett förvärv som genomfördes tillsammans med CBRE Global investors. I slutet av 2018 var Allianz totala tillgångar i Norden värda drygt 11 miljarder.

  -Allianz Real Estate planerar att utveckla sin portfölj i Norden. Vi har haft en stadig tillväxt på den här marknaden men för att ytterligare stärka detta och lyckas utveckla nya relationer och partnerskap så har vi beslutat att öppna ett kontor i Stockholm, kommenterar Annette Kroeger, CEO North & Central Europe, Allianz Real Estate, i ett pressmeddelande.

  Mattias Fröjd

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived