+
Fastighet Fredriksborg, Malmö. Bild: Svenska Hus
 • Svenska Hus hyr ut i Malmö

  PUBLICERAD 2019-03-26 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-03-26 16:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Svenska Hus hyr ut 1130 kvadratmeter i fastigheten Fredriksborg, i Malmö. Ny hyresgäst är Aderans AB som tecknat ett 7-årigs avtal till ett värde om cirka 9 miljoner. Uthyrningen avser lagerytor samt lokaler för kontor och utbildning.

  – Både Aderans och Svenska Hus är företag som tänker långsiktigt och är måna om sina kunder. Jag är därför övertygad om att Aderans kommer att trivas som hyresgäster hos oss, säger Anna Hurtig, Uthyrningsansvarig, Svenska Hus.

  Aderans Sweden AB består av Carl M Lundh Salonger, som har 14 specialsalonger runt om i Sverige och Danmark.

  – Svenska Hus visade tidigt i processen att de ville hjälpa oss att skapa det som vi var ute efter, vilket har resulterat i ett kontor och lager som är anpassat till oss, praktiskt och modernt med klassisk känsla. Just nu ser vi framemot att få komma på plats i våra nya fräscha och fantastiska lokaler, säger Ulf Rittemar, vd på Aderans Sweden AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived