+
Dorotea Stellmach. Foto: NREP.
 • Satsning på äldreboenden för NREP

  PUBLICERAD 2019-03-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-03-19 14:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NREP planerar en satsning på utveckling och ägande av vård- och omsorgsboenden i bolaget Altura i Norden som man grundade under slutet av 2018.

  Dorotea Stellmach, tidigare sjuksköterska, kommer att leda bolagetsom ansvarig för konceptutvecklingen. Närmast kommer hon från rollen som regionansvarig på Attendo.

  I teamet ingår även Fredrik Häggbom och Carl-Adam von Scheele. Fredrik Häggbom har kommer senast från Hemsö. På Altura ska han ansvara för projektutveckling. Carl-Adam von Scheele ska ansvara för affärsutveckling och har en bakgrund hos MTG och McKinsey & Company.

  Altura har idag flera pågående utvecklingsprojekt i Skåne och Stockholmsområdet med olika samarbetspartners. Ett av dem ligger i skånska Löddeköpinge där Altura utvecklar ett äldreboende innehållandes 60 lägenheter tillsammans med Drevviken. Vårdoperatören Vardaga har skrivit på ett 15-årigt hyresavtal och flyttar in 2021. I Masmo pågår ett utvecklingsprojekt med SHH Bostäder avseende ett äldreboende på 79 lägenheter.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived