+
 • Randviken köper i Malmö

  PUBLICERAD 2019-03-04 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-03-04 16:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Randviken Fastigheter gör ytterligare förvärv i Malmö. Säljare är Volito Fastigheter och KTI Fastigheter.

  Fastigheterna, som är belägna i Fosie, Bulltofta samt Kirseberg i Malmö, är till största del av typen kontor och lätt industri/lager. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till cirka 17 400 kvadratmeter. 

  -Vår satsning som vi påbörjade under 2018 har fallit mycket väl ut och är därför mycket glada att tillföra ytterligare möjligheter i regionen. De tillkommande fastigheterna passar väl in då de är välskötta och möter den efterfrågan vi ser i marknaden. Vi har nu förvärvat i Öresundsregionen till ett värde om cirka 600 miljoner och hoppas på fler affärer i regionen, kommenterar Peter Liderås, COO Randviken Fastigheter, i ett pressmeddelande.

  Tillträde har skett under februari och mars 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived