+
Jakob Nilsson. Foto: Stena Fastigheter.
 • Ny CFO i Stena Fastigheter

  PUBLICERAD 2019-03-05 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-03-05 08:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stena Fastigheter rekryterar Jakob Nilsson till rollen som CFO med tillträde under maj månad, samtidigt som nuvarande CFO:n, Ulf Johansson, lämnar sin post.

  Jakob Nilsson kommer närmast från AF Gruppen Sverige där han varit ekonomichef men har en lång erfarenhet från fastighets- och byggbranschenl, framförallt inom Skanska där han bland annat varit CFO i den kommersiella projektutvecklingsverksamheten.

  – Jakob kommer att bli en nyckelspelare i koncernledningen. Utöver rollen som CFO kommer hans erfarenhet och bredd inom transaktion, förändringsarbete och verksamhetsutveckling väl till pass när projektvolymerna växer samtidigt som vi ökar innovationstakten. Jakob besitter också ett perspektiv på den europeiska fastighetsmarknaden vilket är värdeskapande för vår internationella verksamhet, kommenterar Cecilia Fasth, koncernchef och VD för Stena Fastigheter, i ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived