+
Illustration: Petter Furå.
 • Fler bostäder i Sollentuna

  PUBLICERAD 2019-03-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-03-19 14:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  Bostadsutvecklaren Blooc och Serafim Fastigheter har tecknat avtal om ett nytt bostadsprojekt i Sollentuna, i norra Stockholm. De båda bolagen har för avsikt att utveckla bostäderna tillsammans.

  Bostadsprojektet ligger i Häggvik, i Sollentuna kommun, och består av 7 parhus med totalt 14 lägenheter. Serafim Fastigheter förvärvade byggrätterna under 2018.

  – Västra Häggvik är ett otroligt fint läge för småhus med goda kommunikationer. Med vår kompetens och erfarenhet av fastighetsutveckling kommer vi skapa något unikt i Häggvik tillsammans med Blooc, säger Tobias Sjögren, projektchef på Serafim Fastigheter.

  – Vi är mycket glada över samarbetet med Serafim Fastigheter och ser fram emot att utveckla projektet i Häggvik tillsammans. Vi ser stor potential i detta samarbete och tror att samarbeten som detta kommer bli allt vanligare i vår bransch framöver, säger Peter Hogren, affärschef på Blooc.

  Produktionsstart sker under 2019.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived