+
Anna Bergsten och Annica Lindbäck, nya delägare i Lindbäcks
 • Nya delägare på Lindbäcks

  PUBLICERAD 2019-03-13 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-03-13 17:15

  Textstorlek

  Dela med andra

  Familjeföretaget Lindbäcks utökar sin ägarskara med Annica Lindbäck och Anna Bergsten. Duon är systrar till nuvarande vd:ar Stefan och Hans Lindbäck, som båda tog över sina poster från sina fäder.

  Anna Bergsten kommer utöver rollen som delägare även börja arbeta i företaget. Hon blir ny digitaliseringschef och kontorschef för Stockholmskontoret med start i mitten av april. Anna är utbildad civilingenjör och har tidigare arbetat som utvecklings- och konsultchef.

  – Det känns väldigt roligt att bli en del av vårt familjeföretag och jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i min nya roll. Med min erfarenhet och kompetens hoppas jag kunna bidra till utvecklingen av företaget, säger Anna.

  Annicka Lindbäck är utbildad civilingenjör och arbetar i nuläget som projektledare på DNVGL. Hon kliver in som delägare i familjeföretaget.

  – Jag tror att jag kommer att kunna bidra med mina kunskaper och mitt intresse för hållbarhet. Det är en viktig fråga både för företagets konkurrenskraft och för samhället i stort och något jag verkligen känner starkt för, säger Annica.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived