+
Illustration: Petter Furå.
 • 120 nya bostäder i Norrköping

  PUBLICERAD 2019-03-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-03-18 14:57

  Textstorlek

  Dela med andra

  SHH kommer uppföra 120 nya bostäder i stadsdelen Rambodal, i Norrköping. I mars 2015 förvärvade bolaget byggrätter i kvarteret Skogsflyet 1, i Rambodal, av Lundbergs med tillträde när ny detaljplan vunnit laga kraft. Detaljplanen har nu vunnit laga kraft i och med att Mark-och miljödomstolen avslagit inkommet överklagande av detaljplanen.

  Byggstart beräknas ske under hösten 2019.

  – Äntligen kan vi komma vidare med att processa bygglov med hopp om byggstart i höst. Vi har valt en modern och hållbar träbyggnadsteknik för byggnationen av husen som vi också avser att behålla för långsiktigt ägande och förvaltning, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd på SHH Bostad.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived