+
 • Tre nya på Möller & Partners

  PUBLICERAD 2019-02-05 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-02-05 09:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Möller & Partners  gör tre nyrekryteringar och tre interna befordringar där bland annat Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling och Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker.

  Tiffany Strand tillträder sin tjänst som chef för affärsutveckling i mars 2019. Hon ansluter efter 13 år på Areim där hon varit partner och fondansvarig för fonder med över 6 miljarder kronor i eget kapital. Dessförinnan har hon erfarenhet inom bank- och konsultbranschen från USA.

  Matilda Wåhlin anslöt sig till bolagets transaktionsteam under hösten 2018 och fokuserar på investeringar inom Möller & Partners olika strukturer. Hon är återvändare till Möller & Partners efter 2,5 år på Unibail-Rodamco-Westfield där hon arbetat med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling.

  Josefin Lindén Lindström ansluter sig till Möller & Partners som en del av Akka Egendom och fokuserar på finansiell analys som controller och fastighetsanalytiker. Hon kommer närmast från Frank Projektpartner där hon i rollen som biträdande projektledare arbetade med byggprojektledning.

  Tommy Lindblom har tillträtt en nyskapad strategisk roll som chef för projektledning och fondansvarig. Han anställdes 2006 och fokuserade då på uthyrning och förvaltning han blev partner 2010 och kommer under 2019 även att ingå i styrelsen.

  Victor Svensk anslöt sig till Möller & Partners 2016 i rollen som projektledare inom transaktion och kommer nu tillträda en tjänst som chef för analys och finansiering.

  Jens Sandberg blir chef för transaktion och har sedan han anslöt sig till Möller & Partners som projektledare inom transaktion 2016 haft en ledande roll vid förvärv och avyttring av fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Hönan, ägget och vi andra

  Krönikor Den senaste artikeln jag läste handlade om befolkningsutvecklingen i Stockholm. Till synes obeskrivligt tråkigt, men besöket provocerades fram av Regionplanekontorets senaste statistik som visar ett trendbrott – att befolkningen i Stockholms län för första gången på länge minskade under 2018. Mild panik utbröt hemma hos undertecknad då dennes analyser i det dagliga arbetet ofta grundar sig i just befolkningsökningen, skriver Bojan Ticic.

 • Christer Larsson lämnar – ersättare klar

  Rekrytering, Syd Christer Larsson lämnar jobbet som stadsbyggnadsdirektör i Malmö i sommar. Marcus Horning, som idag har motsvarande roll i grannkommunen Lund, föreslås bli hans efterträdare. 

 • Convendum växer i Stockholm

  Uthyrning Convendum har tecknat två nya hyresavtal om totalt 11 200 kvadratmeter i Stockholm. Bolaget utökar sin etablering i Umami Park, i Sundbyberg och hyr ytterligare 6200 kvadratmeter. Dessutom etablerar bolaget en ny enhet om 5000 kvadratmeter på Kungsholmen.

 • ANNONS
 • Kronan rasar efter Riksbanksbesked

  Börs, Ekonomi Kronan försvagas kraftigt på torsdagen efter att Riksbanken lämnat räntan oförändrad och meddelat att man skjuter kommande räntehöjningar på framtiden. Risken är stor att kronan fortsätter tappa mark framöver.

 • ANNONS
 • Riksbanken skjuter upp höjning

  Börs, Ekonomi Riksbanken lämnar räntan oförändrad på torsdagen och skjuter upp tidpunkten för nästa höjning till i slutet av året eller i början av nästa år. Därefter väntas ökningstakten bli lägre än vad som angetts tidigare.

 • Rekord för Platzer

  Börs Platzers förvaltningsresultat ökade 20 procent i det första kvartalet till den högsta nivån någonsin för ett enskilt kvartal. Förbättringen var främst ett resultat av ökade hyresintäkter.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived