+
Louise Richnau. Foto: Leimdörfer.
 • Sundin efterträder Louise Richnau

  PUBLICERAD 2019-02-15 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-02-15 15:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Brunswick Real Estate utser Pontus Sundin som chef för kreditverksamheten. Samtidigt rekryteras Anders Tägt till investeringskommittén.

  Pontus Sundin har jobbat på bolaget sedan i höstas, och tar nu över efter Louise Richnau som varit med sedan starten 2013. Sundin har tidigare jobbat på bland annat Helaba, Nordea och GE Real Estate.

  Richnau kommer att vara kvar i bolaget med fokus på kreditverksamheten fast i en friare roll, hon kommer att sitta i investeringskommittén samt som tidigare vara partner.

  – Vi har byggt kreditmarknadens bästa fastighetsteam och det är med stor tillförsikt jag lämnar över rodret till Pontus. Vi har under 2018 tillsammans med våra låntagare och investerare tagit klivet upp i volym och det kommer vi att fortsätta med, säger Louise Richnau.

  Anders Tägt tar även han plats i investeringskommitén. Han har tidigare varit verksam på bland annat NCC, SEB och senast som Nordenansvarig för PBB Deutsche Pantbriefbank.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived