+
Yvonne Sörensen Björud. Foto: Castellum.
 • Sörensen Björud ny vd på United Spaces

  PUBLICERAD 2019-02-01 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-02-01 09:37

  Textstorlek

  Dela med andra

  Yvonne Sörensen Björud blir ny vd på United Spaces, som förvärvades av Castellum i tisdags. Hon efterträder därmed Göran Garberg, som dock kommer fortsätta att vara involverad i verksamheten i rollen som senior rådgivare.

  Närmast kommer Yvonne Sörensen Björud från egen verksamhet där hon bland annat haft uppdrag som arbetande styrelseordförande för Sven-Harrys Konst- och Bostadsstiftelse och inom Stureplansgruppens hotellverksamhet.

  – Med Yvonnes gedigna erfarenhet av att skapa framgångsrika, lönsamma företag är hon helt rätt person att utveckla United Spaces coworkingerbjudande till en snabbt växande verksamhet samtidigt som lönsamheten ökar, säger Henrik Saxborn, vd på Castellum.

  Yvonne Sörensen Björud tillträder sin nya tjänst i februari 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived