+
Bild: Skanska
 • Skanska säljer i Arlandastad

  PUBLICERAD 2019-02-25 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-02-25 10:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skanska har avyttrat en logistikanläggning i Arlandastad, i Sigtuna. Köpare är Logicenters och affären uppgår till cirka 230 miljoner kronor.

  – Arlandastad är ett av Sveriges bästa logistiklägen, vilket gör oss glada över att investera i ytterligare en anläggning här. Därför är vi väldigt stolta över samarbetet med Skanska, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

  Anläggningen omfattar runt 25 000 kvadratmeter och är i nuläget uthyrd till Veddestagruppen. Fastigheten är den andra etappen som utvecklas i området. Den första etappen är för närvarande under byggnation och är även den såld till Logicenters.

  – Vi är mycket glada över att tillsammans med Logicenters utveckla vår andra av tre byggrätter i Arlandastad. Totalt utvecklar vi nu över 50 000 kvadratmeter lokalyta i ett mycket lyckat samarbete, säger Henrik Ahnström, chef Projektutveckling, Skanska Fastigheter Göteborg.

  Tillträde sker under det första kvartalet 2020.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived