+
 • SBB utvecklar fem LSS-boenden i södra Sverige

  PUBLICERAD 2019-02-14 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-14 17:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  SBB kommer under året att utveckla fem nya LSS-boenden i landets södra delar, tre av vilka kommer att byggas på egenutvecklade byggrätter. Hyresintäkterna i fastigheterna kommer totalt att uppgå till 6,4 miljoner kronor per år och driftnettot till 6 miljoner. Avtalen löper på 15 år, enligt ett pressmeddelande från SBB.

  – Det är fantastiskt roligt att vi kan skapa värden över hela värdekedjan från att utveckla byggrätten till att teckna 15-åriga hyresavtal för vår långsiktiga förvaltning. Vi ser fram emot att komplettera dessa LSS-boenden med ytterligare förvärv i segmentet inom kort,säger Oscar Lekander, affärsutvecklingschef för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, i en kommentar.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived