+
Foto: Rikshem.
 • Rikshem förvärvar i Upplands Väsby

  PUBLICERAD 2019-02-27 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-02-27 13:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikshem förvärvar en projektfastighet i Upplands Väsby, där cirka 70 hyresrätter ska byggas. Detaljplanen är den första i Stockholms län som antagits helt utan p-platser.

  Detaljplanen har alltså “p-tal noll” vilket innebär att den inte ställer några krav på privata parkeringsplatser. Huset ska istället erbjuda exempelvis kylutrymmen för matleveranser, extra stora postfack för paket direkt till dörren och lösningar för mer hållbara transporter som exempelvis en gemensam cykelpool.

  – Fastigheten har ett strategiskt läge i norra Stockholm med bra kollektivtrafik till och från många orter, säger Fredrik Edlund, Regionchef för Mälardalen på Rikshem.

  Förutom bostäder skapas även två lokaler och Rikshem kommer att flytta sitt eget förvaltningskontor, för norra Stockholm, till Upplands Väsby.

  Säljare är LaTerre.

  Rikshem tillträder fastigheten vid färdigställande vilket beräknas ske under slutet av 2020. Veidekke är entreprenör i projektet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived