+
Photo: JLL
 • Patrizia sells EUR 41 million office building in Helsinki

  PUBLICERAD 2019-02-15 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-15 20:57

  Textstorlek

  Dela med andra

  Patrizia Immobilien has sold an office building in central Helsinki for EUR 41 million. The property, located at Itämerenkatu 5 in the Ruohalahti district, was sold to Finnish special investment fund eQ Finnish Real Estate.

  The property was built in 2001 and is a multi-let office building with a total LFA exceeding 8,000 sq.m. Patrizia acquired it in 2016 and since then the property has undergone an extensive asset management programme, according to a press release from JLL which was exclusive adviser to Patrizia in the transaction.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived