+
Foto: Anna Bristrand.
 • Oscars aktie faller brant

  PUBLICERAD 2019-02-18 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-18 10:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  Oscar Properties aktie föll brant på Stockholmsbörsen när handeln inleddes på måndagsmorgonen i kölvattnet av bolagets undermåliga rapport som släpptes på fredagskvällen. Inledningsvis föll aktien med hela 25 procent men har sedan dess repat sig lite och i skrivande stund handlas den ner 15 procent.

  Bolagets preferensaktie av serie A har fallit 22 procent in den inledande handeln och B-preffen föll med 10 procent. Att preferensaktierna faller så brant kan tolkas som att prefaktieägarna ser en större risk för att de inte ska få sin utdelning och att man inte kommer att kunna lösa in aktierna, som ju är efterställda annan skuld.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived