+
Patrick Gylling Foto: Hereditas
 • Ny vd på Cibus

  PUBLICERAD 2019-02-11 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-02-11 14:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sverker Källgården blir ny vd på Cibus Nordic Real Estate med start från 4 mars. “Sverker är rätt person”, säger fastighetsbolagets styrelseordförande Patrick Gylling i ett pressmeddelande.  

  Styrelseledamoten Jonas Ahlberg har varit tillförordnad vd sedan Lisa Dominguez Flodin lämnade vd-posten i slutet av oktober förra året, då hon uppgav sig vara involverad i andra åtaganden.

  På måndagen meddelade Cibus att Sverker Källgården kliver in som ny vd för fastighetsbolaget den 4 mars. Han har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen, senast som vd för ByggPartner.

  “Källgården övervakade framgångsrikt ByggPartners notering på Nasdaq First North och fortsatte att utöka bolagets investerarbas och öka kunskapen om företaget”, står det i pressmeddelandet.

  Källgården har även haft ledande befattningar inom NCC och Hufvudstaden, där han bland annat tjänstgjorde som vd för Nordiska Kompaniet.

  – Cibus är för närvarande i en mycket intressant tillväxtfas och vi fortsätter att öka kunskapen om företaget bland investerare. Vi tror väldigt starkt på att Sverker är rätt person för att leda företaget framåt, säger styrelseordförande Patrick Gylling i pressmeddelandet.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived