+
LINK Business Center. Bild: Wingårdhs
 • Ny hyresgäst i LINK Business Center

  PUBLICERAD 2019-02-07 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-02-07 14:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lundbergs har tecknat hyresavtal med Academic Work i kontorsprojektet LINK Business Center, i Linköping. Uthyrningen avser en lokal på 1900 kvadratmeter och avtalet löper på i 8 år.

  Den nya fastigheten är ritad av Gert Wingårdh och ska vara färdigställd under andra halvåret 2021. LINK Business Center kommer omfatta totalt runt 13500 kvadratmeter uthyrningsbar area och garage.

  – Vi är väldigt glada att få Academic Work som en av hyresgästerna i LINK Business Center. Vi vill fylla LINK Business Center med en mix av olika företag som bidrar till dynamik och spännande möten, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping, Fastighets AB L E Lundberg.

  – De nya lokalerna och miljön kommer passa oss perfekt. För att upplevas som en attraktiv arbetsgivare är det viktigt för oss att kunna erbjuda en inspirerande och trivsam arbetsmiljö med rätt läge, säger Thobias Wetterwik, tillförordnad kontorschef Academic Work.

  Sedan tidigare har Danske Bank tecknat hyresavtal på cirka 4000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived