+
LINK Business Center. Bild: Wingårdhs
 • Ny hyresgäst i LINK Business Center

  PUBLICERAD 2019-02-07 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-02-07 14:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lundbergs har tecknat hyresavtal med Academic Work i kontorsprojektet LINK Business Center, i Linköping. Uthyrningen avser en lokal på 1900 kvadratmeter och avtalet löper på i 8 år.

  Den nya fastigheten är ritad av Gert Wingårdh och ska vara färdigställd under andra halvåret 2021. LINK Business Center kommer omfatta totalt runt 13500 kvadratmeter uthyrningsbar area och garage.

  – Vi är väldigt glada att få Academic Work som en av hyresgästerna i LINK Business Center. Vi vill fylla LINK Business Center med en mix av olika företag som bidrar till dynamik och spännande möten, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping, Fastighets AB L E Lundberg.

  – De nya lokalerna och miljön kommer passa oss perfekt. För att upplevas som en attraktiv arbetsgivare är det viktigt för oss att kunna erbjuda en inspirerande och trivsam arbetsmiljö med rätt läge, säger Thobias Wetterwik, tillförordnad kontorschef Academic Work.

  Sedan tidigare har Danske Bank tecknat hyresavtal på cirka 4000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Hönan, ägget och vi andra

  Krönikor Den senaste artikeln jag läste handlade om befolkningsutvecklingen i Stockholm. Till synes obeskrivligt tråkigt, men besöket provocerades fram av Regionplanekontorets senaste statistik som visar ett trendbrott – att befolkningen i Stockholms län för första gången på länge minskade under 2018. Mild panik utbröt hemma hos undertecknad då dennes analyser i det dagliga arbetet ofta grundar sig i just befolkningsökningen, skriver Bojan Ticic.

 • Christer Larsson lämnar – ersättare klar

  Rekrytering, Syd Christer Larsson lämnar jobbet som stadsbyggnadsdirektör i Malmö i sommar. Marcus Horning, som idag har motsvarande roll i grannkommunen Lund, föreslås bli hans efterträdare. 

 • Convendum växer i Stockholm

  Uthyrning Convendum har tecknat två nya hyresavtal om totalt 11 200 kvadratmeter i Stockholm. Bolaget utökar sin etablering i Umami Park, i Sundbyberg och hyr ytterligare 6200 kvadratmeter. Dessutom etablerar bolaget en ny enhet om 5000 kvadratmeter på Kungsholmen.

 • ANNONS
 • Kronan rasar efter Riksbanksbesked

  Börs, Ekonomi Kronan försvagas kraftigt på torsdagen efter att Riksbanken lämnat räntan oförändrad och meddelat att man skjuter kommande räntehöjningar på framtiden. Risken är stor att kronan fortsätter tappa mark framöver.

 • ANNONS
 • Riksbanken skjuter upp höjning

  Börs, Ekonomi Riksbanken lämnar räntan oförändrad på torsdagen och skjuter upp tidpunkten för nästa höjning till i slutet av året eller i början av nästa år. Därefter väntas ökningstakten bli lägre än vad som angetts tidigare.

 • Rekord för Platzer

  Börs Platzers förvaltningsresultat ökade 20 procent i det första kvartalet till den högsta nivån någonsin för ett enskilt kvartal. Förbättringen var främst ett resultat av ökade hyresintäkter.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived