+
Susanna Höglund.
 • Ny chefsekonom på Sabo

  PUBLICERAD 2019-02-07 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-02-07 15:00

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Susanna Höglund, chef för ekonomi- och juridikenheten, får nu en ny roll som chefsekonom på Sabo.

  Sedan maj 2017 har Susanna Höglund varit chef för ekonomi- och juridikenheten. Hon har tidigare varit koncerncontroller i Stockholms Stadshus AB med ansvar för ägarstyrning och verksamhetsuppföljning för många av Stockholms stads stora bolag bland annat de allmännyttiga bostadsföretagen. Dessförinnan har hon varit projektledare och controller vid Exploateringskontoret i Stockholm, samt konsult inom marknadsanalys och värderingar.

  – Susanna Höglund har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och får nu tillfälle att arbeta mer fokuserat med några av bostadsmarknadens mest utmanande områden, hyressättning och balanserade och rättvisa villkor för olika upplåtelseformer där hyresrätten är missgynnad. Det är därför mycket glädjande att Susanna tackat ja till att bli chefsekonom, säger Anders Nordstrand, vd på Sabo.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived