+
Nina Ekman.
 • Nina Ekman till Archus

  PUBLICERAD 2019-02-03 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-03 15:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Archus har anställt Nina Ekman till tjänsten som marknads- och kommunikationschef. Det rör sig om en ny funktion på företaget och stort fokus kommer att ligga på utveckling och förädling av varumärket. Hon kommer även att ta en plats i bolagets koncernledning, enligt ett pressmeddelande från Archus.

  Närmast kommer Nika Ekman från Newsec där hon arbetat som senior kommunikationskonsult och dessförinnan var hon marknadschef på Concent men har även haft liknande roller hos DTZ och Colliers. Hon tillträder sin nya tjänst 1 mars.

  – Rekryteringen är en del av vår tillväxtstrategi. Våra uppdragsgivare och samarbetspartner förtjänar den bästa kommunikationen och relationen med oss och jag är glad att kunna presentera en så nytänkande och energifull person som Nina. Tillsammans kommer vi att utveckla våra förtjänade och egna kanaler där vi kan föra en pågående dialog med marknaden, säger Johnnie Pettersson, koncern VD och grundare av Archus, i en kommentar.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived