+
Hilton Copenhagen City Centre. Bild: Arkitema Architects / NCC
 • NCC utvecklar Hilton-hotell i Köpenhamn

  PUBLICERAD 2019-02-25 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-02-25 11:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  NCC har fått uppdrag att utveckla det nya Hilton Copenhagen City Centre i Köpenhamn. Projektet avser renovering och expansion av en befintlig fastighet i staden. Beställare är ATP Ejendomme och kontraktet uppgår till cirka 825 miljoner kronor.

  – Vi är mycket stolta över att ATP Ejendomme har valt oss för det här spännande projektet. Vår organisation har precis den erfarenhet och kompetens som krävs för att lösa en uppgift av den här storleken och komplexiteten, säger Dennis Nielsen, chef för NCC Renovering i Danmark.

  Fastigheten har tidigare huserat Nordeas huvudkontor. Byggstart sker under sommaren 2019 och projektet beräknas vara färdigställt i slutet av februari 2021.

  – Vi är glada att ha ingått avtal med NCC för renovering av Hilton Copenhagen City Center. Vi har goda erfarenheter av NCC från tidigare och pågående projekt och ser dem som en kompetent partner för att lösa uppgiften, säger Christian Hartmann chef för Property Management på ATP Ejendomme.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived