+
Joacim Sjöberg. Foto: JLL.
 • Joacim Sjöberg lämnar JLL

  PUBLICERAD 2019-02-11 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-02-11 12:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  Joacim Sjöberg lämnar tjänsten som Head of Capital Markets för “nya utmaningar utanför JLL”. Han lämnar efter ett drygt år på posten.

  – Nu när vi tar nästa steg i vår utveckling har Joacim valt att lämna bolaget.Det är med glädje jag kan konstatera att vi har en positiv utveckling och jag ser med tillförsikt på framtiden som marknadsledande inom Capital Markets, säger Linus Ericsson, vd på JLL Sverige.

  Sjöberg anslöt till JLL 2017. Då kom han närmast från Hemfosa, där han var inblandad i den något intrikata snurran runt Hemfosas dåvarande vd Jens Engwall, som i juli 2016 meddelande att han planerade att lämna sin operativa roll i bolaget. Joacim Sjöberg rekryterades från Swedbank och utsågs till vice vd och ersättare. Men i december meddelade styrelsen att Engwall blir kvar, och att Sjöberg istället skulle lämna bolaget.

  Joacim kommer att vara tillgänglig som rådgivare på JLL under våren.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived